sometimes you need to be strong

Under gårdagen umgicks jag med Linnea och Petra, vi gick till big inn och kika lite på h&m eftersom de var stundentkväll.  blev att man köpte ett par jeans och hårfärg, så idag ska linnea hjälpa mig att göra mitt hår lite ljusare ;)

Igår när jag och pettis sitter och väntar på hennes pappa kommer de förbi en polisbil, den stannar framför oss och ena polisen vevar när rutan och säger:
Polisen: Hej
Jag och Pett: Hejhej
Polisen: Mår ni bra?
Jag: ja, vi mår bra
Petra, ja jag mår bra
Polisen: ja men det var ju bra
Jag: eller vadå får man inte sitta här och vänta?
Polisen: men du, det är klart att ni får.
Jag: jaa, vad bra, haha
Polisen: det är våran plikt att se till så att ni mår bra
Pettis: jo, men vi mår nog bra
Polisen: okej, ha en bra kväll, hejdå

Köpingspoliser är ju lite underliga och när till och med polisen frågar om man mår bra, då börjar man verkligen fundera på om man gör det..

Idag vaknade jag upp och hade sjukt ont i huvudet så blev att jag sov vidare. Ringde sedan doktorn och bestämde tid för mitt knä, fick inte förens 9 maj. Måste verkligen få ordning på de nu så jag kan börja lira igen :) jag saknar innebandyn så mycket! Imorgon är det valborg, det går så fruktansvärt fort och jag har ingen aning på hur jag ska göra, men det blir nog krogen om jag frisknat till :)


dagarna är okej men nätterna är sjujävla jobbiga

din chans är förbi

vaknade inte förens 10.00 imorse, känns skönt att kunna sova ut igen :) kilade iväg till skolan vid 11 då vi hade hälsopedagogik sedan rullade dagen på som vanligt. ska nog snart pallra mig ner till stan för en fika med linbyzan och petting poe. Helgen var så bra som den kunde bli, party fredag, grillning lördag sedan shopping och chill söndag. Imorgon är det tidag = skolan, sedan ska man till v-ås på onsdag och ledig torsdag & fredag, underbart! Det ända jag hoppas på nu är en lyckad valborg :)



och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
 Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kanske jag kommer över det
!




 


dagen efter

igår var det utgång som gällde, men först var jag mamma emmi jossan och linnea ute på hantis och käka after work, skit gott vare :) fick en väska av mami, tack! efter de drog jag jossan linnea och petra vidare upp till jossan för förkrök, sjung sing star och hade as trevligt ;) vid 22 snåret kom emil och hans vänner och gjorde oss sällskap, skit trevligt.. jag och emil var KUNG på sing star, haha.. Vid 12 tiden drog vi vidare till hantis och sen vet alla hur kvällen sluta ;) fick iallafall träffa dig och de gjorde hela min kväll!

Idag vare tänkt att vi skulle dra till eskilstuna, jossans kompis fyller år. vet inte om man är så sugen på de efter gårdagen, men det visar sig alltid. :) annars blir det nog bara chill hemma hos petting poe om jag inte ska träffa dig ett slag.



What am I supposed to do

Sit around and wait for you

Well I can't do that

And there's no turning back

I need time to move on

I need a love to feel strong

'Cause I've got time to think it through

and maybe I'm too good for you!






 


sommarkänsla

Hade sovmorgon imorse och blev att jag var hemma hela dagen, hade bara en lektion kl kvart i 2 och kände verkligen inte för skola just idag :) Mötte Linnea och Petra på stan vid halv 4 för en fikai det underbara vädret. sedan gick jag och linnea vidare hem till henne för att chilla lite vid datorn. Senare bestämde vi oss för att ta en promenad hem till petra men blev att vi drog till mc donalds med cissi som äntligen fått körkort, GRATTIS :)

Imorgon blir det antigen v-ås för shopping med petra och frida, eller skolan med ett prov. Har lite svårt att bestämma mig vad jag är mest sugen på, haha ;) utgång på kvällen senare med flickorna, alltid lika trevligt.
LINNEA SLUTA TORRA NU OCH HÄNG MED, FÖR MIN SKULL? vi gör det roligt tillsammans ;)

Hade först tänkt att åka till karlstad imorgon men det gröta så det får bli nästa helg istället.


imorgon får jag äntligen träffa dig igen, du är såå saknad :)

so there you go? but you know I'm better of alone


kom aldrig mer igen

Vart ska jag börja egentligen? Kan ju först börja med att säga att jag hade jätte trevligt igår med klassen tills elin och simona spåra, haha. Seriöst klockan 2 på natten ska simona gå och möta jesper, efter typ 20 min ringer jesper till elin och säger att hon ska hömta simona för hon blivit helt galen. Sedan kommer simona springande och börjar banka på dörren och skriker "dom är efter mig, de vill ha min kropp, de kommer ta mig ÖPPNA" Alltså hon var typ helt förstörd i en halv timme sen kommer hon in i rummet och säger, "lättlurade" hahaha, hur mår man då? Skönt att man fick sova i typ 2 timmar tills man var tvungen att gå upp till skolan och de första elin och simona gör när de vaknar är att ta en varsin öl och fortsätter att dricka massa ammat som fanns kvar, hur mår man då liksom?
När vi väl kommer till skolan går alla och käkar frukost, simona är fortfarande dyng och däckar på ena vallen, haha ;) men förövrigt var kvällen skit trevlig!

Blev att jag bara gick på 2 lektioner, kunde inte hålla ögonen öppna för att jag var så trött så var tvungen att gå hem för att sova lite, somnade vid halv 3 och vaknade vid tjugo i 9, känns bra? Kommer ju inte direkt kunna somna inatt.

Allt till balen är fixat nu och de känns skönt :)

Sex dagar irad har jag drömt samma dröm, att du ska stå utanför min dörr när jag vaknar.
Jag mår så mycket bättre utan dig, det tog sin tid för att förstå det men nu vet jag.
Stå inte utanför min dörr och kom inte tillbaka när du är olycklig
DET ÄR ÖVER NU!



du får mig att förstå att jag är värd så mycket mer :)


Grillning o studentklädsel

Helgen har varit så bra som jag hoppades på och tack för alla som grattade mig :) det blev tyvärr ett Grattis för mycket men det är sådant man får räkna med, idiot att ens våga skriva grattis. Fick iallafall en jätte fin tårta av tjejerna eller nadja tror ja bakat den, tack sötis :) sedan fick jag ett tandsmycke av josefine, så söta ni är. Fick lite smått och gott av familjen också, innebandyklubba som alltid, haha. en specialare :D

Idag har det varit en ganska lugn dag i skolan, fick studentkläderna så det var skönt :) Blev en fika på stan med Jossan, Nadja och Sandra först, sedan kika Linnea,Petra och även Elin, Simona och pingis Linda var där ett tag ;) Sedan drog vi vidare för att sparka lite boll på krillan, trevligt :) youtube kändis snart eller? hahha

Imorgon blir det grillning, vindrickande och pyjamasparty hemma hos Malin R med klassen :) Sedan ska vi alla gå o käka frukost på skolan med pyjamas och studentkläderna dagen efter, tråkigt chill ;)
Hoppas på en bra kväll med klassen imorgon då!


jag hade glömt bort hur underbar du var :)


Jag vågar säga att du kommer ångra dig
1,2,5,10 år ALDRIG MER
Ciao ;)

PAAARTYYY!!!

Ska fira min bästa boo idag som fyllde 18 år igår, GRATTIS JOSEFINE! Så det blir först käk och sådant hemma hos henne, sedan drar vi vidare till e-tuna för att möta ytterligare folk, sedan blir det utgång ;) Är sjukt taggad och ikväll kan verkligen ingen förstöra min kväll, känns så jäkla underbart :) De som ska till jossan är, jag,linda,sofie,cicci,linnea,petra,mickis,frida,ariam,elin,simona och nadja vad jag vet, typ skönaste folket ;)

Ihelgen ska jag försvinna från köping ett tag, ska bli skönt att komma bort :) Sedan på söndag fyller jag 19 år, ett år närmare 20 ;)

Har tänkt hela veckan på allt som har hänt och just nu så sitter jag faktiskt och skrattar, varför har jag varit så dum och inbillat mig något så dumt som kunde förstöra hela mitt liv? Jag är så glad att allting är över nu och jag vet inte vad jag höll på med. Nu börjar mitt liv, när börjar ditt? ;)
Nu har du iallafall hittat någon som ligger på din nivå, var kvar där nere så länge du kan.
Det är klart att jag blev sårad eftersom du ljugit i ca. ett år och de kommer säkert sitta kvar ett tag men eftersom det jag ville ha har funnit så pass nära mig så länge så varför ska jag då fortsätta gröta? ;) haha 
Ciao

Blev att man sov kvar hos babe igår, du betyder oerhört mycket och de vet du :) tack för du alltid finns där!

(jag jossan petra och linnea sitter och kollar på tv)
i reklamen
Linnea: vi får inte ringa BRIS, vi är inte barn längre (ironisk)
Petra: Jo jag får :D
Linn: haha, varför får du de?
Petra: jo för jag är medlem, HAHAHA ne jag skoja..
Linnea: haha ofta du skoja, jag vet att du blev medlem i 9an
Petra: ne jag är inte medlem, jag har inga problem
Linn: nej du har inga problem men du är ett stort ;) hahaha
Jossan: men käften jag kollar på reklamen
Just precis då ringer petras mobil
Petra: japp
Hennes mamma: ja hej, har du cykeln?
Petra: nej jag kollar på tv
Hennes mamma: ja men har du cykeln?
Petra: NEEJ mamma, jag går
Hennes mamma: jaha, vem har en bärbar tv?

HAHAHAHA, sjukt skön ;)


one day left

En dag kvar nu tänk dig JOSEFINE ;) sen är du lika stor som jag, iallafall i tre dagar, haha! Ska hem till Sofie lite senare ikväll med tjejerna och planera lite saker till morgondagen. Josefine du kommer bli sååå glad över våran överraskning ;)

Skolan idag var sjukt seg, men har räknat ut att vi har 29 skoldagar kvar, 29 DAGAR FATTAR NI HUR LITE DET ÄR? :D sen börjar typ livet, eller? haha ajo det lär ju visa sig..

Nej nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats som ska in imorgon

Ciao


.. tycker du att någon människa är värd det?
jag förstår inte varför ingen i din omgivning reagerar
jag hoppas du förstår en dag hur det känns
bortblåst o glömd

 


Skoltrött?

undra om det finns någon som är ner skoltrött än ja... Seriöst skulle kunna spy på alla läxor och inlämningar som måste göras. Sitter i biblioteket nu med Malin och väntar på filosofin som börjar snart. Mickis skicka nyss sms och sa att hon skulle komma, trevligt de :) DU ÄR SAKNAD!

Senare idag ska jag skriva hälsopedagogiken, skönt att jag har någon som hjälper mig :)
Blir nog att man träffar brudsen också, eller skulle iallafall höra av mig till petting poe ;) haha.

Nu är det bara 2 dagar kvar tills med älskade vän fyller 18 år, GRATTIIIIISSSSSS JOSSAAANPOZZAN!
Utgång i eskilstuna på fredag också med hela gänget, kan det bli bättre? ;)



Du som tog mitt hjärta
Ge tillbaks det helt och rent
För du sålde din lögn
För att bota din ensamhet

.. längtan tillbaka finns inte längre kvar, men att bota den smärta finns det tid för


chillsnack o bakiskäk

sitter i skolan med Linnea, har nyss lämnat in i och u-lands arbetet skönt att det är avklarat iallafall. Vill inte tänka tanken på hur mycket jag har den här veckan och det blir ju inte bättre av att jag mår  som jag gör. Har också fått någon nerv i öget så mitt öga fuckar och de är helt knall röda och darrar, bra skit nej.

Igår blev det lungt hemma hos linnea, käka lite pizza och snacka skit. Alltså en helt vanlig söndag för oss :)



Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen
Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så



det är inte bara jag som har förlorat, det kommer Du också förstå en dag..


tillbaks på ruta ett

Gårdagen började extremt dåligt med tanke på att jag inte fick en blund på hela natten. Visste inte hur jag skule hantera allt och kändes som om jag var världens värdelösaste människa. Tur var att jag och Linda skulle upp väldigt tidigt för att vara "lagledare" för min lillesyster och hennes klass i någon innebandycup. Vi var ju inte världens bästa ledare men det gick bra ändå. Vissa barn kan man bara inte sluta skratta åt, otroligt roliga och inte blyga för någonting ;)

Efter det åkte jag, Linda och Elin vidare till kungsör för att kika ytterligare lite innebandy, skoj det. Innebandy är det ända nu som kan få mig och tänka på annat och om jag inte hade haft det intresset hade jag varit rätt körd.

Vid fyra tiden slutade jossan och jag bestämde mig för att överraska henne på jobbet så åkte dit och gjorde henne sällskap. Efter hon slutat berättade hon att Sofia från London var på besök i Sverige igen så jag, josefine, hennes lillebror och Sofia åkte och hyrde film. Riktigt trevligt var det förutom att jag missade hela filmen. Hade visst somnat i soffan och vaknade när filmen var slut, eller josefine väckte mig ;) Hon hade pratat med Linda medans jag sov och de hade bestämt att vi skulle dricka och snacka lite skit med killlaget på kvällen. Eller jag och Linda hade pratat om det tidigare på dagen, hehe :)
Kände att jag bara ville komma ut och glömma allt och träffa nya männikor. Vi hade riktigt till en början men sedan spåra det ut lite som vanligt.


Så har min dag sett ut ungefär och man kan säga att den var bra ytligt!

Jag måste bara säga att Josefine, Petra, Linda och Linnea ni är helt underbara, jag är enomt tacksam för att jag har er som vänner. Ni förstår en alltid, man ska snacka om allt, verkligen ALLT med er. Vet inte vad jag skulle göra utan er men tack tjejer, ni är underbara och jag älskar er.

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd
Nej du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu
Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Jag är värd så mycket mer!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0